GHIDUL OSPATARULUI PDF

GHIDUL OSPATARULUI PDF

Phone, Suggest a phone number de ospatar sau de ghid in turism. College & University. Posts about de ospatar sau de ghid in turism. There are no stories. Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os! – Da, domnule, v -am adus-o. Care este problema? – Vrei sa vezi daca nu cumva carnea. Barman Ospatar. Ghid de turism TravelMaker · GfK Romania – Institut de cercetare de piata S.R.L. · Operator sondaje de opinie – teren GfK Romania – Institut.

Author: Akinorn Vobar
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 17 September 2005
Pages: 190
PDF File Size: 13.87 Mb
ePub File Size: 11.54 Mb
ISBN: 262-5-96617-784-4
Downloads: 64605
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltile

Flight tickets to and from the vessel will be organized for you. Smoking is not permitted in any of the messes.

de ospatar sau de ghid in turism

O data luata comanda se trece la marcajul acesteia. In addition to the above, you will be facilitating you to obtain and sustain the interview with the US Embassy in order to ghidyl the application. Dati-mi voie sa prezint comanda dumneavoastra Dupa cateva minute dupa ce clientul a inceput sa serveasca, se merge la masa si se intreba daca totul este in regula, daca mancarea este preparata dupa placul acestuia, in cazul in care totul este in regula, I se ureza in continuare pofta buna si se ospatarulyi pina cand acesta savureaza ceea ce a comandat.

The process includes application forms and interviews as well as collection and cross-checking of names in a highly sophisticated inter-agency database. Bupa ce clientii servesc masa, se reface mess en place-ul curatand masascaunele, se pune un placemats nou, tacamuri curate si se schimba cosul de gunoi.

La sfarsitul programului se verifica programul de lucru pentru zilele urmatoare. La inceput isi verifica set up-ul restaurantului, in cazul in care gaseste ceva nereguli incearca sa le remedieze inainte de intrarea oaspetilor. Doriti sa pastrati coverele sau serviti masa mai tarziu. BREAKFAST La sosirea in unitate ospatarii trebuie sa verifice numarul de persoane care urmeaza sa manance, dupa ospagarului se verifica restaurantul mesele, scaunele si pardosealasa nu fie framituri sau praf.

  LATEINISCHE PHRASEOLOGIE PDF

Debarasarea se face la fel de organizat si cat mai repede pentru servirea urmatorului fel. Dupa servirea bauturilor se ia comanda de mancare, explicandui clientului cat mai pe larg despre preparatele care doreste sa le serveasca. In timpul pregatirii preparatelor de catre bucatari, trebuie debarasata masa clientului de toate obiectele de care nu are nevoie farfurii suport, pahare care nu se folosesc si se mai completeaza bautura in pahare, dupa caz. Thank you for interesting in our services.

La ghiful ca si in cazul preparatelor de baza si desertului I se poate asocia un vin bun. Operatiunea de intampinare este prima cheie pentru a ne castiga un posibil client.

La sfarsit clientul trbuie intrebat cum doreste sa achite nota de plata, relatand vhidul de incasare a banilor chas, carte credit, cont camera,protocol. You will be provided with details for our port agent before signing ospataruui.

Stewardess-Camerista, Waiter-Ospatar, Bartender CRUISE SHIPS, A&C GLOBAL – Apply on eJobs!

Servirea trebuie sa fie la fel calitativa indiferent de statura, imbracaminte sau pozitie sociala. You can’t apply because: Limited free space and living together with a fellow crew member may be a new and different experience.

Este totul in regula? Therefore, to be able to join one of our Ocean Liners and Yacht, you are required to complete the below trainings: Dupa ce s-a studiat fisa de eveniment, se trece la setarea salii, tot timpul mesele si scaunele trebuiesc asezate dupa ghidkl linie geometrica, la fel si aranjamentele si tacamurile pe mese daca este cazul. Please help us to share our service with your friends. Pauza de cafea poate sa contina: Ospatarul, precum un copilla inceputul carierei invata sa vorbeasca, sa mearga corect, sa aiva o pozitie a corpului corecta si nu in ultimul rand sa aibe o atitudine pozitiva.

  GENOGRAMA DEFINICION PDF

Trebuie intrebat intotdeauna ordinea preparatelor, si anume: Se intreaba din nou oaspetele daca totul este in regula si daca ar dori sa mai comande si altceva pe langa produsele deja comandate You will receive meal allowance when travelling international. Atitudinea ospatarilor in salonul de Mic Dejun trebuie gyidul fie intotdeauna pozitiva. Dupa ce si-a verificat salonul, ospatxrului verificat meniul impreuna cu seful de unitate sau bucatarul, dupa caz, pentru a vedea preparatele care lipsesc in ziua respectiva si pentru a stabilii recomandarile din acea zi.

La sfarsit se ghicul comanda pentru o siguranta mai mare si in acelasi timp pentru ai arata clientului cat de important este pentru ospatar si pentru restaurant. In functie de tipul de aranjament se stabileste spatiul salii in asa fel incat sa fie cat mai favorabil clientiilor.

In cazul in care nu este deacord cu preparatele din meniu si doreste sa comande altceva sau doreste sa adauge ceva la un preparat, este rugat sa astepte si se intreaba bucataria daca pot onora schimbarile facute de client. There are several self-service washing and drying machines for the use of the crew.

We recommend these similar jobs. Cu cat ospatarul este mai deschis si mai maleabil, cu atat clienul este mai multumit. We need your help to maintenance this website. Accommodation and transportation from the airport to the hotel and to the ship the following morning will be handled by the cruise company.

Please fill this form, we will try to respond as soon as possible.

Servirea se face de la primul venit pina la ultimul, indrumati in principiu de seful de sala.