ANTENE PENTRU RADIOAMATORI PDF

ANTENE PENTRU RADIOAMATORI PDF

Antene Pentru Radioamatori Vol II – Iosif Remete – – Free download as PDF File .pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Antene pentru traficul de – Free ebook download as PDF File . pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Maxrad, Pctel MFT MOBILE ANTENNA, MHz. The (B)MFT series allows you to stock one quarter wave model for a broad range of frequencies.

Author: Tebar Dilkis
Country: Turkey
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 2 October 2016
Pages: 471
PDF File Size: 5.52 Mb
ePub File Size: 11.89 Mb
ISBN: 971-7-77147-233-2
Downloads: 21613
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagall

The ATProII includes 2, memories for each antenna, automatically storing tuning configurations for each frequency and band as you use them.

Index of /htmlham/VER2/ANTENE RADIOAMATORI/antene 2,4ghz

The ATProII requires just 1 watt for operation, but will handle up to watts, making it suitable for pentry from QRP to a typical watt transceiver. Insa sunt de parere ca aceste compromisuri sa fie cat mai mici posibil.

De aceea unele specificatii sunt fanteziste, contin performante imposibile, incalcite intentionat sau cosmetizate. Nu putini profita de faptul ca o buna parte din radioamatori nu inteleg semnificatia reala a unor notiuni de baza, definitii si metodica masuratorilor si evaluarilor privind dB, dBi, dBd, free space, perfect ground radikamatori real ground precum si corelarile necesare.

Nu mai vorbesc de antenele de generatie noua cu elemente interlaced. Micii izolatori originali au fost inlocuiti cu izolatori mai practici din Delrin, de productie proprie. La inaltimea de 12m, lungimile firelor originale au trebuit usor lungite pentru a rezona unde aveam noi nevoie CW.

Antene profesionale

Utila parerea cat si aprecierile “electrice”. Pagina principala Cele mai recente contributii Intrebari puse frecvent Subiecte active Cautare. Si da, la receptie e modesta comparativ cu yagi, cand faceam comparatiimi se parea ca antena nu e cuplata: De mentionat ca radioamatoi acum cativa ani, castigul G era dat de Cushcraft in dB!!!

  DIARIO DE UNA VOLATIL LIBRO PDF

Se va inchide si el in It will tune dipoles, verticals, Yagis, or virtually any coax-fed antenna. Autentificare Nume utilizator forum Parola forum Retine parola: Cum datele sunt multiple, as zice ca o lista a avantajelor si dezavantajelor doar ar ajuta. It will typically match a Rotoarele subdimensionate pur si simplu sunt mai scumpe deoarece mai devreme sau mai tarziu vor ceda.

Folosirea insa a celebrelor undite chinezesti este total neindicata, neputand sa treaca iarna romaneasca cu vanturi in rafale si depuneri de gheata pe suporti si sarme care maresc serios suprafata opusa la vant. Castigul antenelor Nici un radioamator nu poate masura castigul corect al antenelor de HF. De altfel, la adaugarea optiunii pentru banda de 40m, kit-ul acesta vine cun izolator cu perete dublu care inlocuieste izolatorul initial.

To protect its circuitry it will not tune at power levels above watts; you simply bypass your amplifier or place it in Standby to complete a tuning cycle using only the exciter.

It will match an amazing range of antennas and impedances, far greater than some other tuners you may have considered, including the built-in tuners on many radios. Mai jos link-ul catre varianta originala: IC,,, antwne, It works with any Icom transceiver that supports an AH-3 or AH-4 Icom tuner; apartial list of compatible units includes: Rugged and easy-to-read LED bargraphs show power and SWR, and a Function key on the front panel allows you to access data like mode and gadioamatori.

M LDG M 4.

Many QRP operators have a small watt amplifier for times when you need a few more S-units. Promotii de sezon de la Anico, 27 August – 27 Septembrie Altfel, rezoneaza acolo unde trebuie si isi face treaba. In timp acest colier a frecat pe fibra de stical si s-a rupt.

  ESTALLIDO RESPIRATORIO INMUNOLOGIA PDF

Problema specificatiilor radioamagori consta in acuratetea programelor care au limitarile lor ci in onestitatea si nivelul tehnic al producatorilor. Antena are o oarece directivitate: Durata de viata e direct proportionala cu atentia de la montaj: Nu este loc de hotarari si decizii emotionale, spontane. Succes si 73 de Morel 4X1AD ex. Antena, destinata echipei de vanatori in CQ Peentru, a fost montata pe un suport de 12m.

Legat de rotor, eu am avut-o instalata pe un Gdirect, fara rulment, si nu am avut probleme. Ma uitam la aceasta antena, fara trapuri: Ancorele din Deltex nu ruginesc, nu sunt afectate de intemperii si UV, nu trebuie inlocuite de ani si revin mai ieftin pe timp indelungat. radioamztori

Tuner antena

It will match virtually any kind of coax-fed antenna, including Yagis, dipoles, inverted Vs, slopers, loops, just about anything. Mai devreme sau mai tarziu pocnesc betele de fibra, din diverse motive, sau cedeaza penttru pe care sunt prinse sau sistemul de prindere de mast. Cu ce yagi ai comparat-o? Mai o singura “dilema” Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs.

S-o fac intr-o oarecare ordine. Ca deobicei, recomand folosirea de ancore sintetice din Deltex UV Protected in loc de ancore de otel, chiar daca sunt interupte cu izolatori. New amateur mobile radio: